Hämtar information

Svemester med bilen

Är det dags att pressa in det sista i bagageutrymmet och komma iväg på bilsemester? Blir det en sommar i Sverige med bil får du några tips av oss att ta med på vägen.

Sommarväg med gröna ängar på båda sidorna av vägen

För dom flesta kommer det sannolikt bli semester i Sverige i sommar. Ta chansen och upptäck några av Sveriges 157 mil som är fyllt av vacker natur, fornminnen, städer och byar så är det upplagt för en fantastisk upptäcktsresa.

Hemester på hemmaplan

Oavsett dom du ger dig ut på småturer eller bestämmer dig för en längre resa  så har Sverige enormt mycket att erbjuda och det kan vara svårt bestämma sig för var man ska börja. Din resa startar där du är sedan kan du cirkla dig utåt det finns massor av guldkorn alldeles runt knuten och när de är avbockade kan man alltid ta Svenska Turistföreningen till hjälp.

Håll koll på körsträckan

Har du redan nu kört mer bil än du brukar kanske det är läge att höja höja körsträckan. Om du tror att du kommer att köra längre med bilen i år än vad din registrerade körsträcka visar behöver du meddela oss det.

Tilläggsförsäkring med extra allt

Stor Bilextra är en packeterad tilläggsförsäkringen som gäller för mycket

  • Hyrbil - ersätter 75 procent av hyrbilskostnaden
  • Viltolycka - du betalar ingen självrisk vid kollision med djur
  • Skadegörelse - sänkt självrisk till 1 000 kronor om bilen blir utsatt för uppsåtlig skadegörelse av någon utomstående

Från och med 30 juni öppnar UD för resor till några av våra efterlängtade resmål i Europa. Här kan du läsa viktig information om sommarens resa med bil

Kör försiktigt var rädd om dig! Följ myndigheternas rekommendationer och håll avståndet - på vägarna, trottoaren, stranden och grillkvällen.

MINI Originalförsäkring - Ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.