Hämtar information

Om MINI Originalförsäkring

MINI Originalförsäkring är ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en försäkring med exakt rätt passform för din MINI – med kvalitet, mervärden och service på samma höga nivå som bilen du kör. MINI är ett speciellt bilmärke och förtjänar en speciell bilförsäkring.

Den perfekta försäkringen för MINI

MINI andas personlighet, kvalitet och snygg design – och vi är ett försäkringsbolag som lever och andas MINI. Allt för att leverera snabbt och personligt om du behöver oss. Med MINI Originalförsäkring får du en bilförsäkring designad för dig som MINI-ägare. Vi garanterar att din bil repareras med MINI Originaldelar på en auktoriserad verkstad och din bil är lika säker att köra efter en skada som före, utan att tappa i kvalitet, finish och andrahandsvärde. MINI Originalförsäkring finns för både privatperson och företag.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

MINI metallic blue

MINI Originalförsäkring  är ett samarbete mellan  MINI Financial Services  och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.​