Hämtar information

Om MINI Originalförsäkring

MINI Originalförsäkring är ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi tagit fram en försäkring med rätt passform för din MINI.

Den perfekta försäkringen för MINI

MINI andas personlighet, kvalitet och snygg design – och vi är ett försäkringsbolag som lever och andas MINI. Allt för att leverera snabbt och personligt om du behöver oss. Med MINI Originalförsäkring får du en bilförsäkring designad för dig som MINI-ägare. Vi garanterar att din bil repareras med MINI Originaldelar på en auktoriserad verkstad och din bil är lika säker att köra efter en skada som före, utan att tappa i kvalitet, finish och andrahandsvärde. MINI Originalförsäkring finns för både privatperson och företag.

MINI Originalförsäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även MINI Originalförsäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

MINI Originalförsäkring - Ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.