Om MINI Originalförsäkring

MINI Originalförsäkring är ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skräddarsytt en försäkring bara för dig som kör MINI. Allt för att du ska få kvalitet, service och trygghet i nivå med bilen du kör. MINI är ett speciellt bilmärke och förtjänar en speciell bilförsäkring.

Mini Originalförsäkring
Mini Originalförsäkring

Den perfekta försäkringen för MINI

MINI andas personlighet, kvalitet och snygg design – och vi är ett försäkringsbolag som lever och andas MINI, allt för att leverera snabbt och personligt om du behöver oss. Med MINI Originalförsäkring får du som MINI-ägare en designad försäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver de vanliga. Vi garanterar att din bil repareras med MINI Originaldelar på en auktoriserad MINI-verkstad och din bil är lika säker att köra efter en skada som före utan att tappa i kvalitet, finish och andrahandsvärde. MINI Originalförsäkring finns för både privatperson och företag.

Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.
MINI Originalförsäkring är ett samarbete mellan MINI Financial Services och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.​